Alles over een uitvaart in Leeuwarden

Andringastate afscheidscentrum & crematorium

Afscheidscentrum & Crematorium Andringastate is een uiterst sfeervolle en intieme locatie voor een crematieplechtigheid met uitzicht op het karakteristieke Friese landschap. Hier heersen ruimte en rust nodig voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Andringastate biedt diverse sfeervolle ruimtes. Een intiem afscheid kan plaatsvinden in het koetshuis. Voor grote(re) gezelschap biedt de aula van het crematorium ruimte voor maar liefst 140 zitplaatsen. Dit is zelfs uit te breiden naar meer dan 200 zitplaatsen.

De aula biedt mogelijkheden voor een persoonlijke afscheid met (levende) muziek, projectie van foto's of ander beeldmateriaal of een persoonlijke afscheidsrede.

Voor nabestaanden is het mogelijk de overledene te begeleiden naar de ruimte waar de crematieoven zich bevindt. Zo kan de overledene tot het allerlaatste moment worden begeleid.

Ook op het gebied van de condoleancebijeenkomst na afloop biedt Andringastate tal van mogelijkheden.

Na de wettelijke bewaartermijn van 1 maand in de algemene nis kunt u de as afhalen in een speciale urn, de asbewaardoos. Ook zijn er vele persoonlijke vormen van nagedachtenis mogelijk zoals urnen in brons, keramiek of glas. Tevens zijn er diverse gouden en zilveren assieraden leverbaar waarin een klein deel van de as kan worden bewaard.


Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Andringastate afscheidscentrum & crematorium:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Andringastate afscheidscentrum & crematorium? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.


Contact

Bezoekadres  :  It Aldlan 4
9034XB  Marsum
Postadres  :  It Aldlan 4
9034XB  Marsum
E-mail  :  info@crematie.com
Web  :  www.crematie.com
Telefoon  :  Overlijdensmeldingen: 088 84 88 227 (dag en nacht) voor overige vragen bel: 058 2050205